Wong Sasak: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1560742 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
|langs=[[basa Sasak]] lan [[basa Indonesia]].
|rels=[[Islam]], [[Islam Wetu Telu]] lan minoritas [[Hindu]]-[[Buddha]].
|related=[[Wong Bali]] lan pedunungpadunung pulo [[Sumbawa]].
}}
 
'''Wong Sasak''' kuwiiku suku bangsa sing manggon ing pulo [[Lombok]] lan migunakaké [[basa Sasak]]. Sebagéyan gedhé wong Sasak nganut agama [[Islam]], bédané, ana sawetara masarakat wong Sasak, duwé praktèk agama Islam sing rada béda, yakuwiyaiku penganut [[Islam Wetu Telu]]. Ana uga sebagéyan warga Sasak sing nganut kapercayaan pra-Islam sing disebut "sasak Boda".
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonésia|Sasak]]
 
 
{{stub}}
63.857

besutan