Réyong: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6684958 (translate me))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Reyong.jpg|thumb|250px|Réyong]]
'''Reyong''' yaiku salah sawijining ricikan kang ana ing [[Gamelan Bali]].<ref name="internet1">{{id}}[http://oase.kompas.com/read/2009/06/23/0315281/gamelan.bali.dan.jawa.berkembang.di.mancanegaramancanagara Gamelan](13 Agustus 2012)</ref> Wujud utawa bentuk saka ricikan réyong kuwiiku persis kaya bonang, nanging cara nata ricikané béda karo [[bonang]] ing gamelan [[jawa]].<ref name="internet1"/> Cara nata ricikan réyong dijèjèr dawa, trus sak ora-orané sing nabuh kudu wong papat.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Gamelan]]
 
 
{{stub}}
63.842

besutan