Anil Kapoor: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
| occupation = Actor, Producer
}}
'''Anil Kapoor''' ({{lang-hi|अनिल कपूर}}, {{lang-pa|ਅਨਿਲ ਕਪੂਰ}}, lair tanggal 24 [[Desember]] taun [[1959]])dheweké kuwiiku aktor saka [[India]] uga dadi prodiser film uga ning dunya hiburan, [[Bollywood]], dheweké tau dadi pamenang pemeran pembantu paling apik nalika main ning film [[Yash Chopra]], ''[[Mashaal]]'' (1984), Dheweké yaiku aktor lan produser film [[India]]. <ref name="Anil Kapoor 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Aktinge akeh ing layar film Hollywood, uga perané nalika dadi [[Mahesh]] ing film TEZAAB (taun 1988) kang dibintangi bareng [[Madhuri Dixit]], saka film iki Anil intuk Best Actor Filmfare Awards.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
* GANDHI, MY FATHER 2007
[[Juni]] taun [[2010]], Anil Kapoor Jagokan Ranbir Kapoor ning ajang box Office,
Amarga bakat saka Ranbir Kapoor. <ref name="Anil Kapoor 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor/berita Berita Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Kayata apa kang ana ning Apunkachoice, Anil kang remen karo [[Raj Kapoor]], Anil tetep anduwenim pamikiran menawa Ranbir Kapoor kang bakal nempati banner paling top di Bollywood karo inisialé, RK.<ref name="Anil Kapoor 2"/>
Ranbir Kapoor juga berperan di beberapa film box office Bollywood. <ref name="Anil Kapoor 2"/>
 
 
== Cathetan Suku ==
63.849

besutan