The Rescuers: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Ngreksa "The Rescuers": Vandalisme makaping-kaping ([edit=sysop] (salawasé) [move=sysop] (salawasé)))
c (éjaan using AWB)
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
'''''The Rescuers''''' kuwiiku sawijining [[film animasi]] prodhuksi [[Walt Disney Productions]] lan dirilis ke bioskop déning [[Buena Vista Pictures]] tanggal [[22 Juni]] [[1977]]. Film iki yaiku dadi film kaping 23 ing sérial [[Daftar film Disney|film animasi klasik Walt Disney]]. Film iki digawé adhedhasar buku mawa judhul sing padha lan ditulis déning [[Margery Sharp]]. Caritané disutradarani déning [[Wolfgang Reitherman]], [[John Lounsbery]], lan [[Art Stevens]].
 
Plot film iki munjer marang rong tikus sing jenengé Bernard lan Bianca, sing kudu nylamataké sawijining bocah yatim cilik mlarat sing jenengé Penny saka tangan para durjana sing ndarbèni omah gadhé sing jenengé Madame Medusa.
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
== Pranala jaba ==
63.840

besutan