Basa Albania: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|agency= -
|iso1=sq|iso2=sqi|sil=ALS, ALN, AAE, AAT}}
'''Basa Albania''' (''gjuha shqipe'') kuwiiku sawijining basa sing dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, utamané ing [[Albania]], [[Kosovo]] lan [[Makedonia]]. Basa iki kalebu rumpun basa [[basa Indo-Éropah|Indo-Éropah]].
 
[[Kategori:Basa Indo-Éropah]]
63.840

besutan