Flavonoid: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Fungsi: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (→‎Fungsi: éjaan using AWB)
 
== Fungsi ==
Antosianin lan flavonoid liyane narik kawigaten akeh ahli genetika amarga ana kemungkinan kanggo nggubungake pirang-pirang karubedan morfologi ing antarane spesies kang cedak karo siji genus tuladhane karo jinis flavonoid kang dikandung.<ref name="Salisbury"/> Flavonoid kang ana ing spesies kangpadha kekancan ing siji genus menehi informasi tumrap ahli taksonomi kanggo nglompokkake lan nemtokake garis evolusi tanduran kuwiiku.<ref name="Salisbury"/>
 
Cahya kususe sadawane glombang biru ningkatake pambentukan flavonoid lan flavonoid ningkatake resistensi tanduran marang radiasi UV.<ref name="Salisbury"/>
63.849

besutan