Szentendre: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:SzentendrePlagueColumn.jpg|thumb|300px|Main Square]]
 
'''Szentendre''' ([[Basa Latin Tengahan]]: ''Sankt Andrae''; [[Basa Serbia]]: Сентандреја, ''Sentandreja''; [[Basa Jerman]]: ''Sankt Andrä''; [[Basa Slowak]]: ''Senondrej''; [[Basa Kroasia]]: ''Sentandrija'') kuwiiku kutha ing pinggir kali ing ''county'' [[Pest]], [[Hongaria]], cedhak ibukuthakutha krajan [[Budapest]]. Szentendre misuwur bab muséum (utamané Museum kabuka Ethnografi), galeri, lan seni. Amarga pemandhangané kang éndah lan anané aksès sepur lan kali, kutha iki dadi tujuan turis kang populèr kang lunga menyang Budapest lan ing Szentendre iki akèh tinemu toko lan restoran kanggo para turis.
<!--
==History==
63.840

besutan