Widyawati: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
| caption =
| birthdate = {{birth date and age|1950|7|12}}
| birthplace = {{negaranagara|Indonesia}} [[Indonesia]]
| birthname = Widyawati
| othername =
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang berjaya awit dekade 1970-an lan 1980-an, Jenenge mulai kondhang nalika mbintangi Yuli ning film ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diperanaké dening [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi pemain film kang kondhang ning taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Dunya film ora namung anggawé dheweké kondhang, ananging uga nemukaké pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ning tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ning [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>
 
Kebahagiaan pasangan 'sepanjang masa' iki mandhek kerana Sophan Sophian kang dicinta ninggal dunia amarga kacilakaan nalika nitih motor ing tanggal [[17 Mei 2008]].<ref name="Widyawati 1"/>
Wektu kuwiiku dheweké bareng rombongan "Touring Merah Putih" nglakoni perjalanan kanggo memperingati 100 taun Kebangkitan Nasional.<ref name="Widyawati 1"/>
 
Taun [[2011]], sawisé liburan suwe saka dunya akting, aktris Widyawati saiki mbalik ing dunia akting kang ngangkat namane.<ref name="Widyawati 2"/>
Widyawati ngungkapaké yen dheweké anduweni akeh pertimbangan kang dadi alasan dheweké pengin memerani ing sijining film kang sadurungé wis diputer.<ref name="Widyawati 2">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/widyawati-saya-bukan-orang-baru.html Gosip Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Kanggoné ana telu prakara kang kudu diperhatikaké kanggo dadi bintang film kang berkualitas.<ref name="Widyawati 2"/>
Bojone almarhum Sophan Sophiaan iki nambahké yen kang dikarepké yaiku lamun setitik scene tanapi anduweni nilai luwih, lan ing film iki Widyawati ngrasakaké hal kang beda lan akeh tantangan.<ref name="Widyawati 2"/>
Meski film iki tau difilmke ing taun 70an tanapi Widyawati ora terpaku karo apa kang wis ana, dheweke pengin weruh versi awal mung kanggo pembanding.<ref name="Widyawati 2"/>
 
 
==Cathetan Suku==
63.851

besutan