Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|caption= nalika perang ing Kurukshetra .
|date= durung mesthi, ± tahun 3000 SM - 1000 SM<ref>[http://www.hindunet.org/saraswati/colloquium/colloquium01.htm Hindunet.org]</ref>
|place=Distrik [[Kurusetra]], negaranagara bagian [[Haryana]], [[India|India Utara]].
|territory=
|result=dimenangake pihak [[Pandawa]]
62.860

besutan