Telik sandhi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q165950 (translate me))
c (éjaan using AWB)
'''Telik sandhi''', (''spionase'', saka [[basa Prancis]] : ''espionnage'') yaiku tumindak ngumpulake informasi kang dianggep rahasia magayutan sawijining [[organisasi]] tanpa idin kang sah saka kang nduweni informasi mau. Kang mbedakakae telik sandhi dibandhing laku [[intèlejèn]] liyane yaiku telik sandhi golek informasi kanthi langsung mlebu ing papan kang ana informasi kuwiiku, utawa langsung saka wong kang mangerteni babagan informasi mau banjur mbocorake marang pihak liyan kanthi pira-pira alasan. Mulane, telik sandhi asring tumindak kanthi [[nyaru]] dadi wong njero, wong kang cerak utawa malah dadi bagean saka organisasi kang ditelisik.
 
 
==Telik sandhi kang kawentar==
 
[[Kategori:Telik sandhi]]
[[Kategori:militerMiliter]]
63.840

besutan