Powiat Kościerzyna: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: clean up, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Kościerzyna''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Kościerzyna]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunungpadunung 66.591 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
63.851

besutan