Powiat Chojnice: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Chojnice''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Chojnice]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunungpadunung 91.128 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
63.852

besutan