Plipiran, Bruna, Purwareja: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4267260 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|pedunungpadunung =-
|kapadhetan =-
}}
 
'''Plipiran''', iku salah sawijining désa / kelurahan ing [[Bruna, Purwareja|Kecamatan Bruna]] (Basa Indonésia: Bruno), [[Kabupatèn Purwareja]] (Basa Indonésia: Purworejo), provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
Désa iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunungpadunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
* [http://www.purworejokab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Purwareja]
 
{{kelurahan-stub}}
{{Bruna, Purwareja}}
{{Kabupaten Purwareja }}
{{Jawa Tengah}}
 
 
{{kelurahan-stub}}
63.849

besutan