Rambutan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
 
Ing [[Indonésia]], rambutan sing misuwur asalé saka [[Sumatra Lor]], utamané saka [[Binjai]] cedhak [[Medan]].<ref name="internet1"/>
Rambutan(''Nephelium sp'')kalebu tanduran [[woh]] [[hortikultural]].<ref name="internet1"/> Rambutan nduwéni jeneng liya ing Basa [[Inggris]] ya iku ''Hairy Fruit''.<ref name="internet1"/> Rambutan kalebu woh-wohan asli Indonésia.<ref name="internet1"/> Nganti saiki rambutan nyebar ing luar dhaerah kang iklimé [[tropis]], kayata [[Filipina]] lan negaranagara-negaranagara ing [[Amérika]] [[Latin]].<ref name="internet1"/> Rambutan ditemokaké uga ing dhaérah kang nduwéni [[iklim]] [[sub-tropis]].<ref name="internet1">{{id}}[http://www.warintek.ristek.go.id/pertanian/rambutan.pdf warintek.ristek.go.id](dipunundhuh tanggal 1 Mei 2011)</ref>
 
Wit rambutan dhuwuré bisa nganti 20 [[meter]] lan nduwéni ''kenopi'' kang nggrembuyeng.<ref name="internet2"/> Wit rambutan kalebu [[wit]] kang gédhé lan cendhék .<ref name="internet2"/> Kulit wit lan pangé wernané [[soklat]] [[tuwa]] lan ana putih-[[putih]] [[cilik]] ing kulite.<ref name="internet2"/> [[Godhong]] rambutan ambuné rada [[wangi]], godhongé rada lunyu lan nduwéni [[wulu]] sithik.<ref name="internet2"/> Kembang rambutan ana kang diarani [[kembang]] lanang lan kembang wédok.<ref name="internet2"/> Rambutan merlokaké [[kéwan]] kaya [[srangga]] kanggo ''penyerbukan''.<ref name="internet2"/>
63.029

besutan