Migrasi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Cathetan Suku: éjaan using AWB)
c (éjaan using AWB)
 
===Migrasi Lokal/Nasional===
Migrasi lokal/nasional inggih punika pindhahing warga saking salah satunggaling papan panggénan menyang papan panggénan sanèsipun ingkang tasih setunggal [[negaranagara]]. Jinising migrasi lokal inggih punika,
* Sirkulasi
:Sirkulasi inggih punika pindhahing warga ingkang sekedhap kaliyan mboten netep, ananging ugi wonten ingkang netep utawi émah-émah sekedhap. Adhedhasar dangunipun wekdal, sirkulasi dipunpérang dados 3, inggih punika:
 
==Migrasi Internasional==
Migrasi internasional inggih punika pindhahing warga menyang manca negaranagara. Migrasi internasional kalampah amargi wonten perang, bencana alam, utawi kanggé pados rejeki ingkang langkung saé. Migrasi internasional dipunbéntenaken dados kalih, inggih punika imigrasi kaliyan èmigrasi. Imigrasi inggih punika mlebetipun warga saking manca negaranagara menyang lebetipun negaranagara kanthi tujuan netep. Menawi ingkang dipunwastani èmigrasi inggih punika pindhahing warga saking lebetipun negaranagara menyang manca nagara kanggé tujuan netep.
 
==Cathetan Suku==
63.840

besutan