Culemborg: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎top: gawé using AWB)
c (éjaan using AWB)
| Jembar: || 31,18 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 27.458 <small>(31 Mei 2009)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.culemborg.nl
[[Gambar:Culemborg 1649 Blaeu.jpg|thumb|left|250px|Culemborg jroning peta Joan Blaeu gawéan Tooneel der Steeden, 1649]]
== Latar wuri ==
Provinsi [[Gelderland]] sing papané ana ing wétané [[Walanda]] iku salah sijining saka 12 provinsi [[Walanda]] lan salah siji sing gedhé ambané wilayahéwewengkoné. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan [[administratif]] sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negaranagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
== Pranala jaba ==
63.224

besutan