Viggiano: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Viggiano''' iku sawijining kutha lan [[comune]] ing [[Provinsi Potenza]], ing region [[Basilicata]] negaranagara [[Italia]]. Kutha iki wewatesan karo comuni [[Calvello]], [[Corleto Perticara]], [[Grumento Nova]], [[Laurenzana]], [[Marsicovetere]], lan[[Montemurro]].
 
== Demografi ==
63.840

besutan