Steinkjer: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|subdivision_type1 = [[Dhaftar désa ing Norwegia|Désa]]
|subdivision_name1 =
|subdivision_type2 =[[WilayahWewengkon ing Norwegia|WilayahWewengkon]]
|subdivision_name2 =
|subdivision_type3 =
|population_density_blank1_sq_mi =
<!-- General information --------------->
|timezone =[[Wektu EropahÉropah Wétan|CET]]
|utc_offset =+1
|timezone_DST =[[Wektu EropahÉropah Wétan|CEST]]
|utc_offset_DST =+2
| latd =
}}
 
'''Steinkjer''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing negaranagara [[Norwegia]].
 
==Delengen uga==
62.943

besutan