Kårhamn: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
|subdivision_type1 = [[Dhaftar désa ing Norwegia|Désa]]
|subdivision_name1 =
|subdivision_type2 =[[WilayahWewengkon ing Norwegia|WilayahWewengkon]]
|subdivision_name2 =
|subdivision_type3 =
|footnotes =
}}
'''Kårhamn''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing negaranagara [[Norwegia]].
 
==Delengen uga==
63.840

besutan