Giorgio Chiellini: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Pranala njaba: Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Giorgio Chiellini''' ({{lahirmati|[[Pisa]]|14|8|1984}}) yaikuya iku pemain bal-balan [[Italia]] kang main kanggo klub Serie A [[Juventus]]. Dhewekè main minangka bek tengah, ing wiwitaning karier minangka pemain bal-balan, dhewekè minangka bek kiri.
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan