Murcia (komunitas otonomi): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
[[Gambar:Map of Murcia.svg|right|250px|thumb|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Murcia]]
'''Murcia''' iku sawijining wewengkon otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 11.313 km² lan populasi 1.335.792 jiwa (2005). Kutha krajané yaikuya iku [[Murcia]].
 
{{Spanyol}}
18.000

besutan