Rosetta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q243699 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Historical cannons in Rosetta.JPG|thumb|Mriyem saka abad kaping 19 ing Rosetta]]
'''Rosetta''' utawa '''Rashid''' ([[Basa Arab]] <big><big>رشيد‎</big></big>) iku sawijining kutha palabuhan ing [[Dèlta Kali Nil]], [[Mesir]]. Kutha iki misuwur amerga ing kéné ing taun 1799 ditemokaké [[Watu Rosetta]], sawijining prasasti ing rong basa, yaikuya iku [[basa Yunani]] lan [[basa Mesir]] ing rong aksara. Pedunung kutha iki kira-kira ana 60.000 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Mesir]]
18.000

besutan