Pagawéan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 24 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q656365 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Pegawéyan''' iku jroning makna sing jembar arupa tumindak utama kang dilakokaké [[manungsa]]. Ing makna sing luwih ciut, tumindak utama mau kanggo golèk [[dhuwit]].
 
Ing sajarah Jawa, pagawéyan ing kalangané wong cilik kang naté katulis tuwa yaikuya iku [[dhalang]] lan [[pelawak]] kang katulis ing [[prasasti]] kuna abad kaping papat [[Masèhi]].
 
Ing pacelaton padinan, pagawéyan asring silih tembung karo [[profèsi]].
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Profèsi| ]]
 
 
{{stub}}
 
[[ru:Работник]]
18.000

besutan