Monokrom: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6453656)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
[[File:Parrot EGA monochrome palette.png|thumb|right|Foto kang diubah dadi siji werna]]
 
'''Monokrom''' ({{lang-grc|μονόχρωμος}} ''monochromos'' kang artiné "siji werna") yaikuya iku istilah kang secara umum bisa diartekake ing sakjroning lukisan, rekaman, utawa foto kang ngandut sakwerna, utawa [[cahya]] ngandut salah sijiné werna .<ref>{{citation | title = Merriam-Webster Online Dictionary | chapter = monochrome | year = 2009 | url = http://www.merriam-webster.com/dictionary/monochrome | accessdate = 2009-10-16}}</ref> Cahya monokrom bisa digolongake cahya kang ndhuweni siji arah. Objek utawa gambar kang ndhuweni sifat monokrom autawa sakwernabisa digolongake ing gradasi kaluwarga (siji werna) [[werna]] utawa [[rona]] . Gambar monokrom kang ngandut werna netral yaikuya iku werna kang ndhuweni [[skala abu-abu]] utawa [[ireng putih]].
 
==Cathetan sikil==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Werna]]
[[Kategori:seniSeni Rupa]]
 
 
{{Werna-stub}}
 
[[Kategori:Werna]]
[[Kategori:seni Rupa]]
[[es:Monocromo]]
18.000

besutan