Iwak cupang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Beeyan mindhahaken kaca Iwak Cupang dhumateng Iwak cupang: dudu kapitalisasi
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (6) using AWB)
c (Beeyan mindhahaken kaca Iwak Cupang dhumateng Iwak cupang: dudu kapitalisasi)
18.000

besutan