Pasah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrasi 3 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q204260)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:Kanna2.gif|250px|thumb|Pasah ing negara [[Jepang]]]]
'''Pasah''' yaikuya iku salah sijining [[gaman]] [[Tukang kayu]] kanggo ngalusake [[blabak]] utawa kayu umume.
[[Gambar:Bench plane iron.jpg|250px|thumb|Mata pasah]]
[[Gambar:Plane parts.jpg|250px|thumb|Pasah manual modheren lan pérang-pérangane]]
 
[[Kategori:gegamanGegaman]]
 
[[es:Guillame]]
18.000

besutan