Powiat Olesno: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4273132 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB)
}}
 
'''Powiat Olesno''' iku sawijining <i>''[[powiat]]</i>'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Olesno]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Opole]] lan nduwé pedunung 68.717 jiwa.
 
{{Opole}}
 
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Opole]]
18.000

besutan