Dzulhijjah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Makna wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Makna wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
* Ing tanggal 9 wulan iki, umat [[Islam]] sing ngayahi ibadah kaji [[wukuf]] ing [[Arafah]], sauntara iku sing ora ngayahi ibadah kaji disunnahaké supaya pasa Arafah.
* Ing tanggal 10 wulan iki, umat [[Islam]] mèngeti dina riyaya [[Idul Adha]] utawa dina riyaya kurban
* Ing wulan iki uga para pameluk agama Islam ngayahi [[Ibadah kaji]] menyang tanah suci [[Mekkah]] yaikuya iku antara tanggal 8 nganti 12.
 
== Deleng uga ==
18.000

besutan