Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Desa → Désa using AWB
c (Bot: Migrating 55 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q130481 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, Desa → Désa using AWB)
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kaperang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. Kalara werna kasebut bisa uga dipisahake dèning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]] .Abang yaikuya iku werna kang tradisional (kuno) [[teluk Persia]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. DesainDésain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Deleng Uga ==
<gallery>Gambar:Flag of Qatar.svg|[[Gendéra Qatar]]</gallery>
 
{{Gendéra-stub}}
 
{{DEFAULTSORT:Bahrain, Gendéra nasional}}
ä
 
{{DEFAULTSORT:Bahrain, Gendéra nasional}}
[[Kategori:Gendéra]]
[[Kategori:Gendéra nasional]]
[[Kategori:Simbol nasional Bahrain]]
 
 
{{Gendéra-stub}}
18.000

besutan