Pramuka: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Gerakan Pramuka Indonésia: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎Gerakan Pramuka Indonésia: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
[[Gambar:SBY Pramuka2.jpg|left|thumb|210px|[[Presidhèn]] [[SBY]] mbukak Jambore Nasional VIII-2006]]
{{utama|Gerakan Pramuka Indonesia}}
Bapak Pramuka Indonesia yaikuya iku Sri Sultan [[Hamengkubuwono IX]]. Lambang saka gerakan iki yaikuya iku tunas [[klapa]] awit kabèh bagéan saka wit klapa iku duwèni manfaat. Dikarepaké kanthi lambang iku, para pramuka bisa mènèhi manfaat kanggo awaké dhéwé lan lingkungan saubengé.
 
{{clear}}
18.000

besutan