Hemiptera: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 50 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q26371 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Hemiptera''' iku [[ordo]] saka [[srangga]] sing uga ditepungi minangka '''kepik sajati''' (senajan sapérangan anggota Hemiptera dudu kepik sajati). Hemiptera kapérang saka 80.000 [[spesies]]<ref>[http://www.discoverlife.org/mp/20o?search=Hemiptera Hemiptera] DiscoverLife.</ref> srangga kayadéné [[tonggèrèt]], [[tuma godhong]], [[anggang-anggang]], [[walang sangit]], lan liya-liyané. Kéwan-kéwan iki kabèh duwé ciri-ciri khusus yaikuya iku cangkem awangun [[dom]] lan ora ngalami [[metamorfosis]] sampurna.
 
Srangga cilik sing ditepungi minangka [[kepik]] ''(ladybug)'' ora klebu jroning [[Hemiptera]], nanging klebu jroning ordo Coleoptera ([[kumbang]]) amarga duwé béda ing bagéyan [[anatomi]] lan siklus uripé.
 
Srangga cilik sing ditepungi minangka [[kepik]] ''(ladybug)'' ora klebu jroning [[Hemiptera]], nanging klebu jroning ordo Coleoptera ([[kumbang]]) amarga duwé béda ing bagéyan [[anatomi]] lan siklus uripé.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
{{kewan-stub}}
 
[[Kategori:Hemiptera| ]]
[[Kategori:Srangga]]
 
 
{{kewan-stub}}
18.000

besutan