Anil Kapoor: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
| occupation = Actor, Producer
}}
'''Anil Kapoor''' ({{lang-hi|अनिल कपूर}}, {{lang-pa|ਅਨਿਲ ਕਪੂਰ}}, lair tanggal 24 [[Desember]] taun [[1959]])dheweké iku aktor saka [[India]] uga dadi prodiser film uga ning dunya hiburan, [[Bollywood]], dheweké tau dadi pamenang pemeran pembantu paling apik nalika main ning film [[Yash Chopra]], ''[[Mashaal]]'' (1984), Dheweké yaikuya iku aktor lan produser film [[India]].<ref name="Anil Kapoor 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Aktinge akeh ing layar film Hollywood, uga perané nalika dadi [[Mahesh]] ing film TEZAAB (taun 1988) kang dibintangi bareng [[Madhuri Dixit]], saka film iki Anil intuk Best Actor Filmfare Awards.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
Anil Kapoor yaikuya iku adik saka [[Sanjay Kapoor]] lan bojo saka [[Sunita Kapoor]].
saka perkawinané, duweni putra wadon [[Sonam Kapoor]] lan lanang , Putriné kang paling tua [[Sonam Kapoor]] melu jejak sang ayah lan mbintangi SAAWARIYA.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
18.000

besutan