Mahkamah Internasional: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Sumber-Sumber Hukum: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎Sumber-Sumber Hukum: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
== Sumber-Sumber Hukum ==
 
Sumber-sumber hukum sig dipigunakaké naika nggawé kaputusan yaikuya iku :
 
a. konvensi-konvensi internasional kanggo netepaké perkara-perkara sing diakoni déning nagara-nagara sing lagi sulaya
18.000

besutan