Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter using AWB
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|de}} (4) using AWB (10903))
c (→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter using AWB)
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ékologi]] modèrn.
 
[[Linnaeus]] menika ahli [[botani]] ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika , piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli [[botani]] ugi ngrangkep dados ahli [[zoologi]] saha [[dokterdhokter]].
 
{{Artikel Dhasar}}
 
{{DEFAULTSORT:Linnaeus, Carolus}}
 
[[Kategori:Tokoh]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
18.000

besutan