Tompi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter (5), sehat → séhat using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: dokter → dhokter (5), sehat → séhat using AWB)
| deathplace =
| yearsactive =
| occupation = [[penyanyi]], [[pembawa acara]], [[dokterdhokter]]
| spouse =
| partner =
| website =
}}
'''Teuku Adifitrian''' atau lebih dikenal dengan nama '''Tompi''' ({{lahirmati|[[Lhokseumawe|Kutha Lhokseumawe]], [[Aceh]]|22|9|1978}}), iku penyanyi jazz, uga dadi dokterdhokter
profesi loro iku dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dokterdhokter]].<ref name="adi">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref><ref name="tompi">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
Dheweké ngakuni menawa profesi dadi [[penyanyi]] iku namung amarga nyanyi iku hobiné.<ref name="adi"/>
Dheweké, ngrasa menawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Ananging, kabeneran digandheng dening industri [[musik]].<ref name="adi"/>
Tompi kang njalani pagaweané iki tetep anduweni usaha kanggo misah paggaweané dadi [[dokterdhokter]] lan dadi [[penyanyi]].<ref name="adi"/>
Menawa ana [[pasien]] kang anjaluk dheweké nembang utawa foto-foto, dheweké bakal nolak lan ngomong menawa dudu tempaté.<ref name="adi"/>
 
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dokterdhokter, ananging dheweké luwih preduli babagan kasehatanékaséhatané Tompi.<ref name="adi"/>
Mulai saka pola mangan nganti bahan-bahan kanggo ngracik panganané.<ref name="adi"/>
Amarga perhatian saka [[Arti Nadira]], Tompi ngakuni menawa dheweké ora nganggo panyedap panganan menawa masak.<ref name="adi"/>
18.000

besutan