Ernst Haeckel: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: dokter → dhokter using AWB
c (éjaan, replaced: dokter → dhokter using AWB)
''Encyclopædia Britannica Concise'', 2006, Concise. Britannica.com webpage:
[http://concise.britannica.com/ebc/article-9366404/Ernst-Haeckel CBritannica-Haeckel].</ref>
ditulis uga '''von Haeckel''', iku [[ahli biologi]] saka [[Jerman]], uga [[naturalis]], [[filsuf]], [[dokterdhokter]], [[profesor]] lan [[seniman]], sing nemokaké, njelasaké, lan mènèhi jeneng èwon [[spesies]] anyar, gawé péta wit-witan [[genealogi]] hubungan kabèh makhluk urip, lan gawé istilah [[biologi]] anyar, kaya ''[[filum]]'', ''[[filogeni]]'', ''[[ekologi]]'', lan kingdom ''[[Protista]]''.
 
Haeckel nyebarluasaké karya [[Charles Darwin]] ing Jerman, lan ngembangaké [[teori rekapitulasi]] sing kontroversial.
== Referensi ==
{{reflist}}
 
{{bio-stub}}
 
[[Kategori:Ahli biologi Jerman]]
[[Kategori:Lair 1834]]
[[Kategori:Pati 1919]]
 
 
{{bio-stub}}
18.000

besutan