Askariasis: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: dokter → dhokter (3) using AWB
c (Bot: Migrating 26 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q842428 (translate me))
c (éjaan, replaced: dokter → dhokter (3) using AWB)
 
== Morfologi ==
Cacing lanang gedhené kira-kira 10-30 10–30 cm, ananging cacing kang wadon bisa nganti kira-kira 22-35 22–35 cm. Ning cacing lanang bakal ditemukaké [[spikula]] utawa
bageyan kayata juluré rambut ning pucuking buntut (posterior). Ning cacing wadon, ning sepertelon ngarepé ana bageyan kang disebut cincin utawa [[gelang kopulasi]].
 
 
== Referensi ==
# Gandahusada, Srisasi, Prof. dr. 2006. ''Parasitologi KedokteranKedhokteran''. Jakarta:Fakultas KedokteranKedhokteran Universitas Indonesia.
# Padmasutra, Leshmana, dr. 2007. ''Catatan Kuliah:Ascaris lumbricoides''. Jakarta:Fakultas KedokteranKedhokteran Unika Atma Jaya Jakarta.
 
 
 
{{Animalia}}
18.000

besutan