Pendhidhikan akadhemik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB
(typo)
c (éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB)
'''Pendhidhikan akademik''' iku sawijining [[pendhidhikan dhuwur]] sing diarahaké utamané marang panguwasan lan pangembangan disiplin ilmu kawruh, [[tèknologi]], lan/utawa [[seni]] tinamtu, sing nyakup program pendhidhikan [[sarjana]], [[magister]], lan [[doktordhoktor]].
 
== Satuan pendhidhikan penyelenggara ==
* [[Pendhidhikan kaagamaan]]
* [[Pendhidhikan mligi]]
 
{{pendhidhikan-stub}}
 
[[Kategori:Pendhidhikan miturut jinis|Akademik]]
[[Kategori:Pendhidhikan akademik| {{PAGENAME}}]]
 
 
{{pendhidhikan-stub}}
18.000

besutan