Dhosen: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB
 
c (→‎top: éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB)
'''Dhosèn''' ([[basa Walanda|basa Walandi]]: ''docent'') punika, satunggiling [[guru]] ingkang ngajar wonten [[universitas]] utawi paguron inggil. Nanging mboten sedaya dhosèn punika [[profesor]] utawi [[doktordhoktor]]. Sabagéyan ageng namun [[sarjana]] lulusan [[S1]] kémawon.
 
 
{{stub}}
18.000

besutan