Sebarapasar, Ngombol, Purwareja: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, desa → désa (3), Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan using AWB
c (éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan, desa → désa (3), Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan using AWB)
{{desadésa
|peta =
|jeneng =Seboro Pasar
|dati2 =Kabupatèn
|jeneng dati2 =Purwareja
|kecamatankacamatan =Ngombol
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon =-
|kapadhetan =-
}}
'''Seboro Pasar''' iku sawijining [[désa]] ing [[KecamatanKacamatan]] [[Ngombol, Purwareja|Ngombol]], [[Kabupatèn Purwareja]], Provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Pranala njaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-DesaDésa/View-category.html?limitstart=10 Dhaptar kode desadésa Jawa Tengah]
{{Ngombol, Purwareja}}
 
 
{{desadésa-stub}}
18.000

besutan