Klompok dolanan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Klompok dolanan''' ([[Basa Indonésia]]: ''Kelompok bermain'') inggih menikapunika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB menikapunika dipun ajak dolanan kaliyan nembang. Kegiatan wonten kelompok dolanan uga ngasah ketrampilan siswa.
 
==Réferènsi==
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Pendhidhikan]]
63.840

besutan