Saos: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
(+ kategori)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[File:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang werna saos]]
 
'''Saos''' inggih menikapunika cuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan warni [[abang|abrit]]. Saos menikapunika ginanipun kanggé campuran [[panganan]] kadosta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca.
 
{{Rintisan}}
 
[[Kategori:bumbuBumbu]]
[[Kategori:Saos]]
63.041

besutan