Kacamatan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan (3), kelurahan → kalurahan (2) using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: kecamatan → kacamatan using AWB)
c (éjaan, replaced: Kecamatan → Kacamatan (3), kelurahan → kalurahan (2) using AWB)
{{Wewengkon administratif pemerentahan Indonesia}}
 
'''KecamatanKacamatan''' iku sawijining [[wewengkon administratif pemerentahan]] ing [[Indonesia]] sing dipimpin dening [[Camat]]. Wewengkon administratif kacamatan iku dadi perangan [[kabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi isa dianggep perangkat kabupatèn utawa kutha lan sacara hirarki ana neng isore kabupatèn utawa kutha.
 
KecamatanKacamatan dipimpin dening [[camat]] lan wewengkoné ketata saking [[kelurahankalurahan]]-kelurahankalurahan lan utawa [[désa]]-désa.
 
==Liyane==
 
Istilah "KecamatanKacamatan" iki Ing provinsi [[Nanggroe Aceh Darussalam]] diarani "Sagoe Cut". Banjur ing Tanah Papua diarani "Distrik".
 
==Uga Pirsani==
18.000

besutan