Pandhawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
c (éjaan using AWB)
== Silsilah ==
 
Pandhawa menikapunika cacahipun gangsal sedherek, tiga antawisipun ([[Yudistira]], [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bima]], lan [[Arjuna]]) menikapunika putra Pandu saking ibu [[Kunti]], dene ([[Nakula]] lan [[Sadewa]]) menikapunika putra saking ibu [[Madrim]].
 
<center>
== Panitisan ==
 
Miturut tradhisi [[Hindu]], Pandhawa menikapunika panitisanipun dewa:
* [[Yudistira]] titisan Dewa [[Yama (Hindu)|Yama]], dewa akhirat;
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bima]] titisan Dewa [[Bayu]], dewa angin;
63.098

besutan