Emma Watson: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala njawi: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|ru}} (9) using AWB (10903))
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|[[Paris]], [[Prancis]]|15|4|1990}}) inggih menikapunika salah satunggalipun [[aktris]] saking negari [[Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing film '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">{{en}}[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson menikapunika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang samenikasapunika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson nggadhahi setunggal rayi jaler ingkang naminipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson manggèn kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggèn kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
Watson nelasaken wekdal nalika alit ing kitha [[Paris]], [[Prancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndhèrèk ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah menikapunika ngantos dumugi wulan Juni [[2003]].<ref name="internet1"/>
 
Sadèrèngipun main film Harry Potter, sejatosipun Emma Watson dèrèng nggadhahi pengalaman ingkang kathah bab akting.<ref name="internet1"/> Sasanèsipun sekolah, Watson nggadhahi aktivitas nyerat ''[[puisi]]'' utawi [[geguritan]]. Watson naté ndhèrèk lomba nyerat ''puisi'' lan dados jawaranipun.<ref name="internet1"/>
 
Emma menikapunika satunggalipun priyantun èstri ingkang nggadhahi sipat blabah lan pinter.<ref name="internet1"/>
 
== Karir ==
[[Gambar:Emma Watson serge.jpg|Watson taksih maringi tapak asma dhumateng ''fans'' ing njawinipun gedhung [[Grauman's Chinese Theatre]], 2007|right|thumb|200px]]
Karir Watson ingkang sepisanan inggih menikapunika dados laré ingkang wonten ing griya sakit Norwich ing film kanthi irah-irahan ''Knowing Me, Knowing Yule''.<ref name="internet1"/> Emma miwiti akting minangka Harmonie Granger ing film Harry Potter lan Sorcerer's Stone ing taun 2001.<ref name="internet1"/> Aktingipun saged narik kawigatosanipun tiyang kathah. Salajengipun Watson main malih ing film Harry Potter ingkang salajengipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/e/emma_watson/ '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
== Pranala njawi ==
{{id}} [http://id.omg.yahoo.com/news/emma-watson-cinta-pertamaku-adalah-tom-felton-khjx-0000366235.html ''Emma Watson: Cinta Pertamaku Adalah Tom Felton'']
 
{{bio-stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Aktris Inggris]]
 
 
{{bio-stub}}
63.840

besutan