Hamengkubuwana VIII: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q661401 (translate me))
c (éjaan using AWB)
|-
|}
'''Sri Sultan Hamengkubuwana VIII''' utawi '''Radèn Mas Sujadi''' (miyos ing [[Yogyakarta]], [[3 Maret]] [[1880]] – séda ing Yogyakarta, [[22 Oktober]] [[1939]] kanthi yuswa 59 taun) inggih menikapunika [[Daftar raja Jawa#Kasultanan Yogyakarta|raja]] ingkang kaping wolu wonten ing kraton [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat|Ngayogyakarta]]. Panjenenganipun jumeneng nata antawis [[8 Februari]] [[1921]] - [[22 Oktober]] [[1939]].<ref>[[M.C. Ricklefs|Ricklefs, M. C.]] (2001) ''A history of modern Indonesia since c.1200'' Basingstoke: Palgrave. 3rd ed. ISBN 0333801008 (pbk.)</ref>
 
== Priksani ugi ==
{{kotak rampung}}
 
{{DEFAULTSORT:Hamengkubuwana VIII, Sultan}}
{{rintisan}}
 
{{DEFAULTSORT:Hamengkubuwana VIII, Sultan}}
[[Kategori:Tokoh Yogyakarta]]
[[Kategori:Sultan Yogyakarta]]
 
[[Kategori:Lair 1880]]
[[Kategori:Pati 1939]]
63.852

besutan