Epidermis: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 13 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q239231 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Epidermis''' wonten ing [[biologi]] ateges jaringan [[sel (biologi)|sel-sel]] ''pelindung'' ing lapisan paling njaba. [[Epidermis kulit|Epidermis]] dados bagian [[kulit]] ing [[kewan]], lan [[manungsa]]. Wonten ing [[wit-witan]], [[epidermis (uwit)|epidermis]] inggih menikapunika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing [[oyot]], [[gagang]], [[godhong]], lan [[organ]] sanesipun.
 
{{disambig}}
63.849

besutan