124: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: he:124
c (bot Menambah: sw:124)
c (bot Menambah: he:124)
[[fr:124]]
[[gl:124]]
[[he:124]]
[[hr:124.]]
[[ht:124 (almanak jilyen)]]
40.678

besutan