Jawa Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
|-
| Daerah Tingkat II<br />&nbsp;- Cacah:<br />
| <br />16 [[KabupatenKabupatèn]] lan 9 Kutha otonom
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
18.000

besutan