Idham Chalid: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
|successor4 = '''Boten wonten'''
|birth_date = {{birth date|1921|8|27}}
|birth_place = {{negaranagara|Belanda}} [[Distrik Satui|Satui]], [[Hindia Belanda]]
|death_date = {{death date and age|2010|7|11|1921|8|27}}<ref>[http://www.banjarmasinpost.co.id/read/artikel/2010/7/11/49872/kh-idham-chalid-berpulang Banjarmasin Post - KH Idham Chalid Berpulang]. Diakses 25 Mei 2013</ref>
|death_place = {{negaranagara|Indonesia}} [[Jakarta]], [[Indonesia]]
|party =
|spouse =
|religion = [[Islam]]
}}
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia Walanda]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih menikapunika salah satunggalipun politikus lan menteri [[Indonesia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi nate njabat Ketua Tanfidziyah [[Nahdlatul Ulama]] wekdal taun [[1956]]-[[1984]].
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{stub}}
==Pranala Njawi==
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
 
==Pranala Njawi==
{{stub}}
62.958

besutan